Thuis met Bloemen is gestopt

Helaas is Thuis met Bloemen niet langer actief voor de particuliere verkoop.

Willeke at Work & Thuis Trouwen draaien weer op volle toeren

Helaas ben ik gestopt met het maken en verkopen van boeketten voor abonnees en eenmalige bestellingen. Mijn werk als weddingplanner en stylist begint weer op gang te komen. Met maar liefst nog 13 bruiloften en 4 evenementen op de planning voor dit jaar, houd ik geen tijd meer over om hiernaast nog losse boeketten te verzorgen.


Kortom blijf ik actief in de bloemen, maar dan alleen voor de bruiloften en andere evenementen die ik mag stylen.

Heb je een leuke stylingklus voor mij? Of een ander vergelijkbaar project waar je bloemen voor nodig bent? Ik zie graag je telefoontje of mail tegemoet!

Thuis met Bloemen
Fotografie: Anouk Wubs. Bedrijf in Beeld Groningen

Geen Reacties

    Laat een reactie achter