Mijn Verhaal

Mensen blij maken met een mooie bos bloemen in huis.

Ik ben Willeke en ik kan erg genieten van een mooie bos verse bloemen in huis. Niet alleen geniet ik van het gezellige beeld als het boeket eenmaal op tafel staat. Ook het uitzoeken, combineren van soorten en het schikken van de bloemen vind ik een feestje. Iets waar ik niet alleen mezelf, maar ook anderen graag een plezier mee wil doen.

In tijden van Corona ben ik een bloemenbedrijf gestart. Zo maakte ik boeketten die ik vervolgens bezorgde met mijn camperbus. Thuis met bloemen, om van het thuis zitten, het beste te maken mét een mooi boeket!

Zo startte ik een bloemen service in en rondom Groningen. Waar ik inmiddels weer mee ben gestopt, omdat mijn andere werk als weddingplanner & stylist (Willeke at Work & Thuis Trouwen) mijn volle aandacht vraagt. Voor de 13 bruiloften en 4 evenementen die nog op de planning staan voor dit jaar verzorg ik nog met alle liefde mooie bloemen. Maar helaas niet meer voor particuliere verkoop.

Hoe het allemaal begon

Naast dat ik thuis graag in de weer ben met bloemen en planten, verzorg ik ook de bloemstyling van mijn bruidsparen (ik werk namelijk als wedding planner & stylist). Dit begon met een styled fotoshoot, waar ik geen bloemist voor kon vinden. Uiteindelijk heb ik zelf de bloemen verzorgd, wat ik zo leuk vond om te doen, dat ik besloot een paar dagen mee te lopen bij mijn oom en tante in de winkel. Zij runnen namelijk bloemenzaak De Haas in IJlst. Met iets meer kennis over bloemen, ben ik het in praktijk gaan brengen. Van vaasjes op de dinertafel tot trouwboeketten en corsages.

Bloemen Thuisbezorgd Groningen

”Ik heb nog nooit zo’n mooie bos bloemen gehad! En ze bleven ook nog eens super lang mooi.”

Charlotte

Mooiste boeket ooit

Na een bruiloft, houd ik vaak bloemen over, waarna ik vrienden en familie trakteer op een boeket. Zo gaf ik ook vriendin Charlotte een bos. Ze beweerde dat ze nog nooit zo’n mooie bos had gehad. Naderhand had ze nergens weer zo’n bos kunnen vinden of zelf samenstellen in Groningen, waarna ze vroeg of ze geen abonnement bij mij kon afsluiten. Een mooi compliment en leuk idee, maar destijds had ik het druk genoeg met het organiseren en stylen van bruiloften. Nu mijn werk als wedding planner en stylist stil is komen te liggen door Corona, kwam dit idee opnieuw ter sprake. En zo is Thuis met Bloemen geboren!

Perfectly Imperfect

De bloemstyling die ik verzorg is te herkennen aan de losse manier van schikken. Ik ga hierin puur op mijn gevoel af. Iets wat mijn werk uniek maakt. Ik kijk altijd kritisch naar de kleuren en vormen van de bloemen en werk veel met hoogteverschil.

Thuis met Bloemen
Fotografie: Anouk Wubs (Bedrijf in Beeld Groningen)